Touringcarbedrijf Rasch, Hippolytushoef

Onze touringcars

Onze touringcars

Onze touringcars zijn inzetbaar op veel soorten werk: dagtochten, schoolreizen, vervoer voor bedrijfsuitje, meerdaagse reizen (evt. met accommodatie, entrees, etc.), kortom.... vervoer naar elke bereikbare plek in Nederland en Europa. Onze chauffeurs zijn niet alleen vakbekwaam, maar zijn ook als reisleider inzetbaar.

 

We hebben continu ons wagenpark vernieuwd: in 2017 hebben wij een splinternieuwe 62-persoons vanHool touringcar aan het wagenpark toegevoegd en ook in het voorjaar van 2018 volgde wederom een splinternieuwe touringcar, welke ook plaats biedt aan maximaal 62 personen, een vanHool-touringcar EX17H. 
De kleurstelling is ook nu weer wit met rode belettering. 

 

I.v.m. de grote vraag van grotere groepen hebben we voor 2019 een nieuwe bijzondere aanwinst: een 66-persoons touringcar vanHool TX18. De zitplaatsen bevinden zich op 1 vloer, het is dus géén dubbeldekker, hierdoor met de royale bagageruimte die u van ons gewend bent. Uiteraard voorzien van toilet, koffiemachine, airconditioning, dvd, 2 koelkasten, etc.

 

In 2020 zijn we samen gegaan met BAK REIZEN in Alkmaar.
Voor meer informatie, offerte en reserveringen kunt u ook terecht op telefoonnumer: 072-5111044.
E-mailadres:  info@bakreizen.nl

 

Standaard uitrusting

Alle touringcars zijn standaard op basis Tourist Class, maar kunnen eventueel ook in andere configuraties worden ingezet. Zij zijn voorzien van toilet, koelkast, koffiemachine, airconditioning, dvd speler en cd speler. Het maximaal beschikbare aantal zitplaatsen is altijd inclusief reisleiderstoel en middenplaats achterbank. Alle touringcars zijn ook altijd voorzien van verstelbare armleuningen, verstelbare voetsteunen, leeslampjes, dit om uw zitgenot te vergroten. Onze 2 nieuwste touringcars beschikken bovendien over een adaptieve cruise control, deze vertraagt de touringcar indien deze een voorligger te dicht zou benaderen. Bovendien beschikken de nieuwste touringcars over een automatisch blussysteem rondom de motor. De allernieuwste touringcar heeft een voortstuwing door een Euro 6 motor van Daf met 462 pk met een 6 gangen Allison automatische versnellingsbak. Bovendien is deze touringcar voorzien van een usb-aansluiting boven elke stoel.

Voorzieningen chauffeur

Verder zijn de touringcars uitgerust met veiligheidszaken zoals een achteruit rijcamera en een dode hoek camera. Hiermede houden we het werk van onze chauffeurs comfortabeler en overzichtelijker. Ook de automatische versnellingsbakken zorgen ervoor dat onze chauffeur zich nog beter op het verkeer kan concentreren. Onze 2 nieuwste touringcars beschikken bovendien over een chauffeurstoel die gaat trillen indien een doorgetrokken streep gepasseerd zou worden. Alle chauffeurs beschikken over de benodigde diploma's en zij worden continue bijgeschoold volgens de eisen van Code 95: de permanente Europese educatie voor het C- en D-rijbewijs.

Milieu en leefomgeving

Een belangrijk thema is ook het milieu en onze leefomgeving, met onze investeringen in nieuwe touringcars, zorgen we ervoor dat bij aanschaf steeds aan de geldende hoogst mogelijk eisen voldoen.

 

 

 

Wagenpark:

 

Merk en type:

 

 
42 Maximaal 50 zitplaatsen van Hool, TX-15
43 Maximaal 62 zitplaatsen van Hool, EH-17h
44 Maximaal 62 zitplaatsen van Hool, EH-17h
45 Maximaal 66 zitplaatsen van Hool, TX-18
 
Tourist Class kent een steek van de stoelen van tenminste 75 centimeter
Comfort Class kent een steek van de stoelen van tenminste 85 centimeter
Royal Class kent een steek van de stoelen van tenminste 94 centimeter met eventueel beenplanken

Vraag een offerte aan